Consorci de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de Mallorca

Inici inscripció cursos febrer - juny 2017 TIC Mallorca

Avui comença el termini d’inscripció als cursos d’informàtica programats de febrer a juny del 2017 i finalitzarà dia 25 de gener.

Hem afegit un nou curs al catàleg: “Creació de presentacions on line”. L'objectiu d'aquest curs es aprendre a utilitzar les aplicacions PREZI i PowToon per crear i dissenyar presentacions de diapositives multimèdia. Aquestes aplicacions permeten mostrar la informació de manera dinàmica i atractiva, a més de possibilitar la interacció entre els destinataris de les presentacions.

Us recordam que a la secció Serveis – Formació – Documents a destacar, de la pàgina web de TIC Mallorca, teniu a la vostra disposició les instruccions del procediment per poder assistir als  cursos i el formulari de comunicació d’assistència als cursos que heu de presentar, en el cas d’esser  admesos/es, emplenat i signat per la persona responsable del vostre lloc de feina. A continuació teniu l’enllaç.

Enllaç a les intruccions: http://www.ticmallorca.net/sites/default/files/documents/boib_programaci_primer_semestre_2017.pdf

Enllaç a l'apartat d'inscripció: http://www.ticmallorca.net/inscripcions-cursos

Per a qualsevol consulta podeu telefonar al departament de Formació: 971 17 38 06